Openingstijden
  • Werkdagen

    10 AM - 6 PM

  • Zaterdag

    10 AM - 5 PM

  • Zondag

    Gesloten

Profhilo

Profhilo is een puur hyaluronzuur.  Hyaluronzuur zorgt voor drie S-sen: Soepel, Stevig, Sappig. Hyaluronzuur bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze gewrichten en in de oogbol. Voor ons lichaam is dit dus een volledig natuurlijk stofje. Ons lichaamseigen hyaluronzuur wordt continu aangemaakt, en binnen 24 uur weer afgebroken. Naarmate we ouder worden, wordt ons aanmaakproces echter steeds trager, waardoor er minder hyaluronzuur in het lichaam wordt aangemaakt.

Is Profhilo een filler?

Profhilo is anders. Profhilo is geen filler omdat het hyaluronzuur niet gecrosslinkt is en nagenoeg identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur.  Profhilo blijft niet, zoals bij een filler, onder de huid zitten maar wordt juist zeer snel door het lichaam opgenomen. Echter dankzij de samenstelling van twee verschillende typen hyaluronzuur (laag-moleculair en hoogmoleculair), vormt  Profhilo een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’.

Door de unieke formule van Profhilo wordt het onderhuidse vetweefsel, dat met de leeftijd sterk afneemt, gestimuleerd. Dit onderhuidse laagje zorgt voor vloeiende, jeugdige contouren van het gezicht. Je kunt het vergelijken met een 4-seizoenen dekbed: wanneer we jong zijn dan is het dekbed met al haar lagen nog volledig intact. Het gezicht heeft mooie vloeiende contouren en een frisse uitstraling. Na ons 30ste levensjaar begint de onderhuidse vetlaag te slinken en de overige, grotere vetcompartimenten zakken richting de kaaklijn. Het gezicht krijgt een A-lijn; het grootste volume bevindt zich op de kaak.

 

Wat is het effect van Profhilo

Wat Profhilo doet is het stimuleren van het onderhuidse vetlaagje waardoor de gezichtscontouren worden verstrakt en het gezicht weer een vloeiende lijn krijgt. De lagen van het “4-seizoenen dekbed” worden hersteld; het gezicht wordt jeugdiger, zonder dat het wordt opgevuld. Daarnaast wordt de huid met Profhilo, dankzij de huidverbeterende eigenschappen van het hyaluronzuur, gehydrateerd en krijgt het een gezonde glow.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar

Omdat Profhilo geen filler is kan niet gesproken worden over hoe lang het blijft zitten. Afhankelijk van je huidconditie en volumeverlies houdt het resultaat tussen de 6 en 12 maanden aan. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Voor wie is de behandeling met Profhilo geschikt

Heeft u niet al te veel rimpels en verzakking in het gezicht, maar merkt u dat het gezicht de zachte vloeiende contouren begint te verliezen? Vindt u de stap naar de fillers te groot en wilt u dat er een puur natuurlijke stof gebruikt wordt voor de behandeling? Dan is een Profhilo behandeling een uitstekende optie.