Openingstijden
  • Werkdagen

    10 AM - 6 PM

  • Zaterdag

    10 AM - 5 PM

  • Zondag

    Gesloten

Laserontharen gezicht

Ongewenste haargroei is haargroei op plekken van het lichaam waar je liever geen haar wilt hebben. Het kan zijn dat haargroei op deze locatie normaal is maar je kan ook te maken hebben met hypertrichose of hirsutisme. Met laserbehandelingen kunnen we haren verwijderen op alle gebieden van het lichaam.

Hypertrichose en hirsutisme

Bij hypertrichose is sprake van een toegenomen haargroei op plekken waar normaal ook al haargroei plaats vind. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld armen of benen of wat haartjes in het gezicht. Deze vorm van haargroei kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Hirsutisme komt alleen voor bij vrouwen. Er vind haargroei plaats waar normaal alleen mannen meer haargroei ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de bovenlip, wangen, kin, hals of rondom de tepels.

Er zijn veel vrouwen die een behandeling willen om overmatige beharing in het gelaat tegen te gaan.

In geval van hypertrichose (overmatige beharing waarbij tenminste 5 keer zoveel haar dan gemiddeld) heb je meer behandelingen nodig, tenminste 15 keer. Zo bestaat er mogelijkheid voor haarreductie tot 90%. Tevens zullen vrouwen die eenmaal overbeharing hebben met name in het gelaat altijd wel nieuwe haartjes terugkrijgen, de hormonen spelen hierin een rol. Het zal nooit meer zoveel zijn als aan begin van de behandeling.