Openingstijden
 • Werkdagen

  10 AM - 6 PM

 • Zaterdag

  10 AM - 5 PM

 • Zondag

  Gesloten

Hydrafacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties om de poriën helemaal uit te zuiveren en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je zal stralen vanaf het moment dat je naar buiten gaat en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan.

Niet veel tijd? Geen probleem! De behandeling duurt slechts 30 tot 45 minuten! Ook voor mannen dé ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat!

3-stappen behandeling

 

1. Reiniging + peeling

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

2. Extracties + Hydratie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

3. Insluizen + beschermen

Verzadig de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.

Hydrafacial gezichtsbehandeling

Voor wie?

Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

 • Fijne lijntjes + rimpels
 • Elasticiteit + stevigheid
 • Gelijkmatig teint + huidtextuur
 • Pigmentvlekken
 • Vochtarme + vette huid
 • Verstopte + vergrote poriën

De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de HydraFacial® behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraFacial® toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling.

Flash

De basis behandeling van Hydrafacial, 3-stappen behandeling. Het meest uitgevoerde behandeling.
Tijdsduur 45 min
Prijs €150,-

LED licht therapie

De Hydrafacial behandeling wordt afgesloten met LED licht therapie. LED licht therapie stimuleert de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen de weefsel repareert. Een extra boost voor je behandeling.
Tijdsduur 60 min
Prijs €170,-

Doubleboost

Een combinatie behandeling van hydrafacial en microneedling of mesotherapie. Door middel van microneedling/mesogun maken we kleine kanaaltjes in de huid, zodat de mix van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden diep in de huid ingesluisd wordt voor meer effectiviteit!
Tijdsduur 60 min
Prijs €250,-