Openingstijden
 • Werkdagen

  10 AM - 6 PM

 • Zaterdag

  10 AM - 5 PM

 • Zondag

  Gesloten

Acnelan

ACNELAN MESOESTETIC

De Acnelan-behandeling is een innovatieve methode voor de behandeling van een huid die gevoelig is voor ernstig acne en talgvorming. Het exclusieve acnelan complex bevat versterkende actieve stoffen die zorgen voor een grondige reiniging en vernieuwing van de huid.

De behandeling:

 • zorgt vooreen verminderde talgproductie,
 • werkt ontstekingsremmend
 • Voorkomt ontstaan van hyperpigmentatie na acne.

De Acnelan-behandeling bestaat uit 3 sessies die, volgens de inzichten van de specialist en op basis van de gevoeligheid en het herstelvermogen van de behandelde huid, worden uitgevoerd met een interval van 15 tot 21 dagen tussen de sessies.

Stap 1: De ultra-geconcentreerd descaling gel masker/peeling aangebracht op de huid. Dit masker heeft keratolytische en antimicrobiële eigenschappen, waardoor het overtollige talg en onzuiverheden verwijdert. Het helpt ook bij het verwijderen van seborroeïsche filamenten, waardoor de huid er frisser en schoner uitziet.

Stap 2: Na de eerste stap wordt een beschermende gel aangebracht op uw huid. Deze gel fungeert als een beschermend schild om de effecten van de actieve ingrediënten die tijdens de behandeling zijn aangebracht te verlengen en te behouden. Bovendien helpt het om de poriën te kalmeren en strakker te maken, wat resulteert in een gladdere en gezonder ogende huid.

Stap 3: Ten slotte wordt er een post-peel neutraliserende spray aangebracht. Deze spray is bedoeld om de effecten van het Acnelan-masker te verzachten en neutraliseren na de behandeling. Het helpt de huid weer in balans te brengen en kalmeert eventuele irritatie. Dit zorgt voor een comfortabele en rustige huid na de behandeling.

Vergoedingen

Voor de behandelingen van acne en acnelittekens heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekering. Wanneer er een dieptereiniging of een peeling wordt uitgevoerd bij (rest)acne of acne-littekens, kunt u bij een aanvullende polis in aanmerking komen voor vergoeding bij de zorgverzekeraar. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding je hebt en raadpleeg de polisvoorwaarden.

Om het bereikte resultaat te behouden en uw huid in optimale conditie te houden, worden thuisproducten aanbevolen. De huidtherapeut zal u voorzien van gepersonaliseerde producten en instructies voor thuisgebruik. Het opvolgen van deze thuisverzorgingsroutine is essentieel om langdurige voordelen van de Acnelan-behandeling te ervaren en de huid gezond en stralend te houden.