Openingstijden
  • Werkdagen

    10 AM - 6 PM

  • Zaterdag

    10 AM - 5 PM

  • Zondag

    Gesloten

Laserontharen lichaam

Laserontharing voor alle huidtypes!

laser behandelingsplek aangeven
Laser behandeling oksel

Wij maken gebruik van Cynosure Elite+ een medische kwaliteit laser om het probleem van ingegroeide en ongewenste haargroei op te lossen voor zowel mannen als vrouwen. Cynosure Elite+ is een van de meest geavanceerde en effectieve laser ontharingstechnologie, de laser combineert de Nd:Yag laser (1064nm) en Alexandrite laser (755nm) alle huidtypes zijn optimaal te behandelen. Dat biedt onze huidtherapeutes de mogelijkheid om altijd een behandeling op maat te kiezen, en waar nodig verschillende laserfrequenties te combineren.

Cliënten krijgen eerlijk advies over de mogelijkheden. Mogelijkheden voor laserontharing zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zullen vrouwen en mannen die donkerblonde of lichtbruine haartjes hebben mogelijk niet in aanmerking komen voor laserontharing. In geval van twijfel wordt er (vrijblijvend) een klein oppervlak behandeld en het resultaat afgewacht.

De Cynosure laser is de enige laser op de markt die 18mm diep in de huid kan gaan. Zo kunnen vrij diep gelegen haarwortels bereikt worden. Dit ziet men terug in de goede resultaten.

Definitief ontharing van de oksel, bikini en been haartjes is er een haarreductie tot 99% mogelijk in 8 tot 10 behandelingen.
Veel cliënten zijn gebaat bij laserontharing om recidiverende ontstekingen in de oksels en liezen te voorkomen (hydradenitis). Bij mannen die last hebben van een recidiverende sinus pilonidalis (ontsteking aan de bilnaad door ingegroeide haren) is laserontharing zeer effectief gebleven.

Bekijk hier de tarieven of maak een vrijblijvend intake afspraak!

 

Werking van de laser

De huid wordt kort blootgesteld aan een lichtstraal met een bepaalde golflengte. De lichtstraal gaat in het haarzakje, waar er warmte wordt ontwikkeld en ervoor zorgt dat het haarzakje vernietigd word.

Veelgestelde vragende

Waarom mag ik de haren niet epileren, harsen of met een touwtje verwijderen?

De laser kan alleen haren verwarmen en zo het haarzakje beschadigen. Wanneer er geen haar meer in de huid aanwezig is (zoals met epileren, touwtje en harsen) kan het apparaat de haar niet verwarmen, en dus ook niet het haarzakje vernietigen. Het gevolg: de haren zullen niet weggaan.

Hoe kan ik de haren verwijderen tussen de behandelingen in?

Tussen de behandelingen in kunt u de haren scheren of knippen. U mag de haren ook laten staan. U mag niet epileren/harsen of met het touwtje de haren verwijderen.

Is het normaal dat de haren na de behandeling terug groeien?

Ja, dit is normaal. De haren vallen na 2 tot 3 weken uit.

Wordt mijn behandeling vergoed door de verzekering?

Laser behandelingen in het gelaat wordt vanuit uw aanvullende verzekering vergoedt. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden van uw verzekering of contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij.